Esztergom a Dunakanyar fővárosa logo
Lakossági tájékoztató a növényvédelemről

Lakossági tájékoztató a növényvédelemről

20. július 23. 11:27 csütörtök

Ezúton is értesítjük a tisztelt lakosságot, hogy a Zöld-Út Esztergom Kft. ismételten burkolat gyomirtást, valamint komplex növényvédelmi munkát végez a város közterületein. 

Munkavégzés tervezett időtartama: 2020.07.22.-2020.07.31.

Munkavégzés az alábbi területeken történik:

Széchenyi tér

Töltés utca

A szakemberek a permetezést az előírásoknak megfelelően védőruházatban, permetezési napokon 22:00-03:00 között végzik az erre vonatkozó jogszabályok, rendeletek (43/2010 (IV.23.) FVM) alapján.

A felhasználás során az esetlegesen eszközökre /pl.: gépjármű/ kijutó permetszer károsodást nem okoz, melegvérű állatokra veszélyt nem jelent. 

A Széchenyi téren található platánok komplex növényvédelmét nagy tapadású szerekkel végezzük, fokozottan kérjük a vendéglátó helyiségek üzemeltetőit, hogy a téren lévő utcabútorokat szíveskedjenek elpakolni. 

Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap.

Amennyiben a növényvédelmi permetezéssel kapcsolatban bárminemű kérdésük adódna, információt 30-685-9110 telefonszámon kérhetnek.

Tekintettel a bizonytalan időjárási (szeles, csapadékos) tényezőkre nem tudjuk pontosan megadni a munkavégzés kezdeti, és befejezési időpontját, de törekszünk a fent jelzett intervallum betartására.

A közterületi munkák befejezéséig szíves türelmüket, együttműködésüket és megértésüket előre is köszönjük. 

Zöld-Út Esztergom Kft.

                                                                         

Városi sziluett
Széchenyi Terv Plusz Interreg Kisfaludy Széchenyi2020