Esztergom a Dunakanyar fővárosa logo
Felmérés barnakőszéntüzelőanyag-szükségletre

Felmérés barnakőszéntüzelőanyag-szükségletre

22. szeptember 20. 11:14 kedd

Az ember akkor cselekszik helyesen, ha egy szokatlan helyzetben próbál felkészülni a váratlanra, az esetleges nehézségekre.

Ez az elv vezette a magyar kormányt - és ez vezeti az önkormányzatokat is - akkor, amikor a téli fűtési lehetőségek közül minden eszközzel élve igyekeznek biztosítani az energiaellátást, és erre ösztönzik a lakosságot is.

Olyan lehetőség is körvonalazódik állami szinten, ami a széntüzelésű fűtőeszközzel rendelkező háztartások számára lehet segítség.

Egy előzetes 

BARNAKŐSZÉNTÜZELŐNYAG-FELMÉRÉS indult, 

hogy azok a családok, akik számára ez megoldás lehet, és később szeretnének élni a lehetőséggel, jelezhessék igényüket, és nyilvántartásba kerüljenek!

Az igények felmérése egyelőre a kormányzati döntés megalapozását szolgálja. A leadott igényeket települési szinten összesítjük, a barnaszén szükségletet (mázsa) megadásával jelezhetik.

Kérjük, a kitöltött és aláírt nyomtatványt 2022. szeptember 28-ig szíveskedjenek eljuttatni az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzőjének személyesen vagy postai úton (2500 Esztergom, Széchenyi tér 1.).

Bízva abban, hogy ez a szokatlan helyzet átmeneti lesz csupán, köszönjük együttműködésüket!

A szükséges nyomtatvány ITT tölthető le!

Városi sziluett
Interreg Kisfaludy Széchenyi2020