Kisfaludy Program
Interreg
Széchenyi2020
Forgalmirend-változás a Simor János utcában

Forgalmirend-változás a Simor János utcában

2023. november 10. 14:53 péntek

2023. november 14-én, keddtől a Simor János utcában zajló építkezési munkák miatt előreláthatóan a gyorsétterem építési munkálatainak befejezéséig a gépjárműforgalom elől lezárásra kerül a Simor János utca és a Láhner György utca, illetve a Magyar utca kereszteződése; egyidejűleg kétirányú forgalmú zsákutcává alakul a Magyar utca a Kossuth Lajos utca felől és a Láhner György utca a Honvéd utca felől. A munkálatok befejezéséig sem a Láhner György utcába, sem a Magyar utcába nem lehet majd behajtani a Simor János utca felől.

A kereszteződés lezárásával egyidőben kialakításra kerül egy ideiglenes visszafordító sáv a Simor János utcában, amely biztosítja a lezárással nem érintett utcaszakasz zavartalan forgalmát, és az eddigiekhez hasonlóan lehetővé teszi a Simor János utcába gépjárművel történő be- és kihajtást, várakozást, valamint az itt található üzletek, szolgáltató egységek és az evangélikus templom könnyebb megközelítését.

A visszafordító sáv kialakításához szükséges munkálatok elvégzése miatt november 12-én, vasárnap 18.00 órától a Simor János utca 77. számú háztól a Láhner György utca irányában mind a páros, mind a páratlan oldalon ideiglenesen tilos lesz gépjárművel megállni.

A Simor János utca építkezéssel érintett – a Lahner György utcától a Simor János utca 74. és 45. számú ingatlanok vonaláig tartó – részén, a járdán a gyalogosforgalom az eddig megszokottaknak megfelelően zajlik.

Kérjük, hogy a lezárás ideje alatt, az ideiglenes forgalmi rendet figyelembe véve, elővigyázatosan közlekedjenek.