Esztergom a Dunakanyar fővárosa logo
Szűkített határidővel újra lehet pályázni Lángososnak az Új Esztergomi Piacra

Szűkített határidővel újra lehet pályázni Lángososnak az Új Esztergomi Piacra

23. március 01. 12:45 szerda

2023. májusában 23 bérleménnyel és 58 értékesítői asztallal nyitja meg kapuit az Új Esztergomi Piac, a belváros szívében, a Simor János utcában. 

Az Esztergomi Turisztikai Nonprofit Kft. pályázatot ír ki az Új Esztergomi Piac (2500 Esztergom, Simor János utca 26-32.) területén található üzlethelyiségek bérlésére, legfeljebb 3+2 éves határozott időre.

Részletes pályázati kiírás (letölthető formátum)

Az Esztergomi Piacon található, egyes bérleményekre vonatkozó pályázati kiírásokat, a pályázathoz benyújtani szükséges nyilatkozatot és pályázati formanyomtatványt az alábbiakban közzétesszük.

Pályázati formanyomtatvány (letölthető formátum)

Nyilatkozat a pályázati feltételek elfogadásáról (letölthető formátum)

A pályázatot az a pályázó nyerheti meg, aki a pályázati feltételeknek megfelel.

A pályázatot zárt borítékban az Esztergomi Turisztikai Nonprofit Kft., 2500 Esztergom, Széchenyi tér 14. címre kell leadni személyesen, melynek beérkezési határideje: 2023. március 6., 10:00 óra.

Hiánypótlás beküldésére az értesítéstől számított további 2 munkanap áll rendelkezésre, leadási határideje: 2023. március 8., 8:00 és 15:30 óra között.

A pályázati eredmény közzététele: 2023. március 6., 14:00 óra.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy kizárólag a megfelelően kitöltött, a szükséges mellékletekkel ellátott és a határidőig benyújtott pályázatok kerülnek elbírálásra!

Városi sziluett
Széchenyi Terv Plusz Interreg Kisfaludy Széchenyi2020