Esztergom a Dunakanyar fővárosa logo
Új mosdók a gyermekkönyvtárban

Új mosdók a gyermekkönyvtárban

22. november 23. 08:48 szerda

A Helischer József Városi Könyvtár József Attila Általános Iskola földszintjén található gyermekkönyvtárának női, férfi és személyzeti mosdóhelyiségei teljes felújításon estek át az idei évben. A felújítás során elbontásra kerültek a mosdók, wc-k, a régi belső víz-, szennyvíz és elektromos hálózat.

A bontást követően új víz-, szennyvíz és elektromos hálózatot építettünk ki. Az új belső hálózatok kialakítását követően mindhárom helyiség új padló- és falburkolatot kapott, valamint beépítésre került 5 db új mosdó és csaptelep valamint 7 db wc csésze, wc öblítő tartály és 2 db piszoár. A férfi mosdóban 2 db zárható wc kabin, a személyzeti mosdóban 1 db zárható wc kabin, a női mosdóban pedig 4 db zárható wc kabin valamint 1 db zárható takarítószer tároló lett kialakítva.

Cserélve lettek a mosdóhelyiségek bejárati ajtói, valamint az ablakokhoz új ablakpárkányok is be lettek építve. Az új ajtók beépítését követően a folyosó falburkolata is helyre lett állítva, ezzel egyidejűleg sor került a helyiségek festésére is. Felújításra kerültek továbbá a helyiségekben található fűtőtestek, illetve minden helyiség új lámpatestekkel és elektromos szerelvényekkel lett ellátva.

 

Városi sziluett
Interreg Kisfaludy Széchenyi2020