Esztergom a Dunakanyar fővárosa logo
Kereskedők jelentkezését várják az Új Esztergomi Piacra

Kereskedők jelentkezését várják az Új Esztergomi Piacra

23. január 30. 13:49 hétfő

2023. májusában, 23 bérleménnyel és 58 értékesítői asztallal nyitja meg kapuit az Új Esztergomi Piac, a belváros szívében, a Simor János utcában.

A létesítmény üzemeltetője az Esztergomi Turisztikai Nonprofit Kft., melynek ügyvezető igazgatója, Szekér Zoltán elmondta, hogy első lépésként elindították a régi piac kereskedőivel, illetve más vállalkozókkal a kapcsolatfelvételt, és további potenciális érdeklődők részére is rendelkezésre állnak.

Az ügyvezető célként tűzte ki, hogy egy kiemelten széles kínálatú, minőséget és igazi piaci hangulatot ötvöző, különleges bevásárlóteret hozzanak létre Magyarország első városának szívében. Hozzátette, hogy a további kereskedők érdeklődését Vincze Marianna értékesítési munkatárs, a vincze.marianna@esztergomipiac.hu e-mail címen várja, aki részletes információt tud nyújtani a bérlési lehetőségekről és feltételekről.

Fontos, hogy a bérlési jogosultságot az egyes bérleményekre pályázati úton lehet megszerezni, melyet több ütemben fog kiírni az üzemeltető. Az első pályázati kiírást február első felében, míg a megmaradt bérleményekre március első felében hirdetik ki.

Hamarosan találkozunk az Új Esztergomi Piacon!

 

Városi sziluett
Interreg Kisfaludy Széchenyi2020