Események - 2019.10.24.

Cini-cini muzsika Kinyit/bezár
Helyszín
Esztergom, Imaház u. 2/A
Kezdődátum
2019-10-24 10:00:00
Végdátum
2019-10-24 11:00:00
Webcím
Leírás

2019. október 24-én, csütörtökön 10 órakor (Babaszínház)

Aprók Színháza
Cini-cini muzsika

A Vaskakas Bábszínház előadása

Cini-cini muzsika, táncol a kis Zsuzsika, meg a tücsök koma, meg a katica. Csörögnek a kishalak, csattognak a kiskacsák, lovacska nyerít, patkója dalol. Minden, minden muzsikál eb-
ben az apróknak szóló játékban!

Az Aprók Színházáról: Akármilyen hihetetlen, a csecsemők, a három éves kor alatti aprócska gyerekek is fogékonyak a színházi előadásra. Persze nem akármilyenre, hanem a kifejezetten nekik készülő játékokra.

Tudós csoportok: pszichológusok, pedagógusok és művészek hosszú évek óta tartó vizsgálatai alapján ismert, hogy a művészi élmények már a méhen belüli életben is befolyásolják a fejlődést.

A kínai császárnékról mesélték, hogy amikor állapotosak lettek, csak szép dolgokat volt szabad nézniük, hallgatniuk és szagolniuk, hogy a magzat is szép és kiegyensúlyozott legyen. Kínában már akkor tudták, amit a mai pszichológia tanít, hogy életünk első kilenc hónapja – még az anyaméhben – és az azt követő három év egész életünkre kihat.

Irányt szab személyiségünknek, kreativitásunknak, lelki egészségünknek, egyszóval mindennek, ami bennünk később igazán fontos lesz.

Játssza: Rab Viki és Szúkenyik Tamás
Tervező: Wunder Judit
Zeneszerző: Rab Viki

Dramaturg, rendező: Kocsis Rozi Blattner Géza-díjas

Az előadás időtartama: 20 perc előadás, 20 perc játék, 0–3 éves korig ajánlott.

Belépőjegy: 1.000 Ft (mama+baba)