Esztergom: Aktuális (Ügyintézés)

Esztergom Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot a települési önkormányzat jegyzőjének engedélyezési hatáskörébe tartozó kutak eljárásjogi szabályairól.
Esztergom Város Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy elindította Esztergom város településfejlesztési koncepciójának, településszerkezeti tervének és a város egész területére új, egységes helyi építési szabályzatának, valamint a helyi építési szabályzat mellékletét képező szabályozási tervének elkészítését. A véleményezési anyag...
Hivatalosan is átadták a Montágh Imre Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézet, Óvoda, Általános Iskola és Speciális Szakiskola műfüves labdarúgó pályáját, melyet a gyermekek testnevelés órákon már használtak az elmúlt hetekben. A Szakiskola udvarán egy meglehetősen leromlott, gondozatlan salakos pálya állt a gyerekek rendelkezésére, ezért volt indokolt egy...
2018-10-17 18:07
Esztergom Város Önkormányzat Képviselő-testülete nevében tisztelettel meghívom az 1956-os nemzeti forradalmunk és Esztergom mártírjainak emlékére rendezett városi ünnepségekre.
Minden eddiginél több, összesen 370 településen több mint 2000 kertet műveltek meg az idén a Magyarország legszebb konyhakertje vetélkedőn - mondta el Kovács Szilvia, a program ötletgazdája és főszervezője a fővárosi díjátadón. Országos Díjat kapott október 15-én az Esztergomi Bánomi Óvoda, a Közösségi Kertek kategóriában, melyet Molnár Krisztina Viktória és 2...
November 30-ig elkészülhet a Baross Gábor utca felújítása a vasútállomásig. A Budapest-Esztergom vasútvonal fejlesztéséhez kötődő állami (IMCS) nagyberuházás munkálatai során víznyelőket és elektromos alépítményt építettek az úttestbe az elmúlt időszakban. Az Áchim A. utcáig tartó szakaszon a járdák építése zajlik a Baross utcában.
Több órán keresztül nem lesz áram 2018. október 18-án és 19-én, mert villamos hálózati korszerűsítések miatt végez munkálatokat az E.ON a következő utcákban a társaság ügyfélszolgálatának értesítése szerint:
2018. október 15. és december 15. között karbantartási, felújítási munkák folynak a Féja Géza Közösségi Házban. Ez idő alatt a következő telefonszámon érhetik el az Esztergom-kertvárosi intézményt: +3620/4632356
Esztergom Város Önkormányzatának Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága 2018. október 10-én döntött a Pályázat Internetes Médiumoknak 2018. felhívásról. A folytatásban megtekinthető az idei médiapályázati kiírás.
Esztergom Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot a települési önkormányzat jegyzőjének engedélyezési hatáskörébe tartozó kutak eljárásjogi szabályairól. (Letölthető nyomtatvány a folytatásban)