Esztergom: Aktuális (Ügyintézés)

Ezúton értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az Önkormányzat illetékességi területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre. A védekezés időpontja: 2019. július 16.. napján napnyugta utáni órákban.
Ezúton értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az Önkormányzat illetékességi területén légi szúnyoggyérítés kerül elvégzésre. A védekezés időpontja: 2019. július 16. napján, a polgári napnyugtát megelőző 1,5 órában.
Közlemény! Az Esztergomi Kegyeleti Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy az esztergomi Belvárosi temetőben 2019.07.08-án elrendelt látogatási tilalmat továbbra is fenntartja az elhúzódó munkálatok miatt 2019.07.15-ig.
A bécsi Lengyel Lövészklub a Lublini Unió emlékére 2019. július 7. és július 14. között immár negyedik alkalommal szervezte meg az úgynevezett „Királyi Postafutár” Stafétafutást, amely Bécsből indult és a lengyelországi Lublinba érkezik, az ukrajnai Lviv és a litván főváros, Vilnius érintésével.
Esztergom Város Önkormányzata 2019-ben is csatlakozott a Pénzügyminisztérium által meghirdetett a Nyári diákmunka programhoz. A diákok – július 9-től augusztus 31-ig - napi hat órában turisztikai információs feladatokat látnák el a város területén a helyi TDM-iroda munkatársaival együttműködve.
Az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. tájékoztatása szerint július 15-én hálózatkorszerűsítési munkák miatt áramszünet lesz több utcában. "Szolgáltatásaink kiváló minősége és a biztonságos ellátás érdekében folyamatos korszerűsítést hajtunk végre hálózatunkon. A tervszerű fejlesztések elvégzéséhez elengedhetetlen a szolgáltatás időszakos...
Tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleket, hogy a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 232. § (3) bekezdésében biztosított jogkör alapján Esztergom Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal 2019. évi igazgatási szünetének elrendeléséről szóló 4/2019. (I.25.) önkormányzati rendelet értelmében az...
Tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleket, hogy Dr. Endre Szabolcs jegyző augusztus 7-re tervezett fogadónapjának időpontja a Hivatal igazgatási szünete miatt változik. Helyette a Jegyző úr július 31-én tart fogadóórát.
Az Országos Futópálya-építési Programba bekapcsolódva Esztergom Város Önkormányzata - a júniusi Képviselő-testületi testületi döntés értelmében - vállalta, hogy betervezi az 50% önerőt a Szentgyörgymezőre, (a Sánc utca fölé, a kerékpárút mellé) tervezett rekortán pálya építéséhez. Esztergom Futópálya-pályázata sikert aratott, mellyel 30 millió forintos...
Nyolc évvel ezelőtt kezdődött a "műanyagmentes július" kampány, azóta 170 ország vette át az ötletet. Lehet már csatlakozni a kezdeményezéshez.