Esztergom: Aktuális (Ügyintézés)

Az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. tájékoztatása szerint január 18-án hálózatkorszerűsítési munkák miatt áramszünet lesz a Dobogokői út egy részén. "Szolgáltatásaink kiváló minősége és a biztonságos ellátás érdekében folyamatos korszerűsítést hajtunk végre hálózatunkon. A tervszerű fejlesztések elvégzéséhez elengedhetetlen a szolgáltatás...
2019-01-17 09:48
A vérellátás érdekében az Országos Vérellátó Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt véradásra hív mindenkit, aki egészségesnek érzi magát. 2019. január 23-án véradás lesz a Polgármesteri Hivatal Kistárgyaló termében 10:30-tól 13:00 óráig. Akinek szándékában áll vért adni, ne felejtse otthon a személyi igazolványát, lakcímkártyáját, valamint a...
Tisztelt Lakosok! Tisztelt Érintettek! A Beruházó NIF Zrt., valamint a Tervező ConstReal Mérnöki Iroda Kft. tisztelettel meghívja Önöket az Esztergom – M1 autópálya közúti kapcsolat fejlesztése Tanulmányterv, Megvalósíthatósági tanulmány, Környezeti hatástanulmány, valamint engedélyezési és kiviteli terv elkészítésével kapcsolatos tájékoztatóra. A lakossági...
Esztergom településen a fenyőfagyűjtés időpontjai: 2019. január 17. és 31. csütörtök - a Vertikál NZrt. tájékoztatása szerint.
Rendkívüli testületi ülésen tárgyalták a hulladékszállítással kapcsolatban kialakult helyzetet a képviselők, az ülésen Juhász István, Stámusz Andrea és Sztojka Lajos nem tudott részt venni. A képviselők felhatalmazták az Eszköz Kft. ügyvezetőjét arra, hogy a Vertikál Zrt.-vel egyeztetve olyan szerződést kössenek, amely amellett, hogy biztosítja a zavartalan...
Esztergom Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülését 2019. január 14-én (hétfőn) 11 órára a Városháza nagytermébe a következő napirendi pontok tárgyalására összehívom:
2019-01-11 13:49
2019. február 18-án, 10 órától közmeghallgatás lesz a Művelődés Házában (Imaház utca 2/A) az M100-as gyorsforgalmi útfejlesztés kapcsán.
2019. január 13-án, vasárnap Esztergom Város Önkormányzata megrendezi a 2019. év első Régiség- és értékvásárát, melyre nagy szeretettel várjuk a Széchenyi téren!
A festő és grafikus Kaposi Endrére a 80. születésnapján, január 7-én emlékezett Esztergom a Tár-Lak Szalonban rendezett kiállításon. Közel negyven grafikát állítottak ki a Simor János utcai galéria falaira, melyek január 23-áig lesznek láthatóak.
Ezúton tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a szlovákiai Párkányba tervezett hulladékhasznosító mű ”GREEN PARK ŠTÚROVO” beruházással kapcsolatban az Agrárminisztérium által a 2019. január 9-re meghirdetett nyilvános fórum a Szlovák Köztársaság Környezetvédelmi Minisztériumának kérésére egy későbbi időpontban kerül megrendezésre. (Esztergom, 2019. január 7.)